Mijn Eigen Academie

Teachers Channel / OinO-Advies biedt onderwijsprofessionals de mogelijkheid om (samen) aan hun ontwikkeling te werken in een eigen online academie. De voordelen:


Blended learning 

  

Aan de hand van ons rijke professionaliseringsaanbod kunnen professionals zich buigen over hun persoonlijke ontwikkelpunten. De combinatie van digitale trainingsmethoden (e-learning) en klassikale of individuele praktijktrainingen (workshops, coaching, studiedagen) zorgt voor een ideale mix van leren: blended learning.

 

Leren van en met elkaar

 

Binnen Mijn Eigen Academie kunnen professionals hun eigen expertise inzetten en deze stichtingsbreed met elkaar delen. Aanwezige kennis en talenten worden op deze manier benut. Een efficiƫnte manier van professionaliseren, want interne knowhow wordt binnen de eigen organisatie verveelvoudigd.


Maatwerk

 

Na samen een inventarisatie te hebben gemaakt van de professionaliseringsbehoeften stellen wij een vraaggestuurd aanbod samen, waarbij relevante opleidingen, trainingen en studiedagen kunnen worden ondergebracht in de academie, welke zodoende op maat wordt ingericht.


Ontzorging

   

Wij ontzorgen. We faciliteren het totaalproces van planning, inschrijving, organisatie en administratie en bieden u de service van ervaren professionaliseringspartners.


Neem voor meer informatie contact met ons op via info@teacherschannel.nl.
Of u kunt bellen naar 0346-219 235